vineri, 26 noiembrie 2010

Fonera Simpl în cele din urmă de vânzare!

* săptămâna trecută, o serie de persoane au primit un e-mail pe care le pot obţine un discount de 40% dacă au umplut într-un sondaj scurt.

* Astazi (11/25/2010) pot folosi deja. În loc de 53 euro este 37.40 Euro (inclusiv de transport maritim şi impozite), nu trebuie să aşteptaţi până la 1 decembrie.

* Oamenii de la sfârşitul lunii septembrie la conferinţa hacker 2010 la Bruxelles au fost BruCON pot utiliza în cele din urmă vouchere de la 20-40%!


***Fonera SIMPLE este în sfârşit disponibil PENTRU TOATA LUMEA ***

Acesta înlocuieşte aparatul Fonera 54MBit de o versiune de 150mbit. Are aceleaşi conexiuni ca un Fonera +, dar cea mai mare (DOCSIS 3.0) viteze de ISP (WAN / LAN) şi vă introduce în lumea de WiFi N (lite). Antena este compact şi poate fi înlocuit.

2.0n Fonera rămâne disponibil pentru cei care doresc mai mult. O conexiune USB pentru imprimanta, depozitare, muzică, 3G. Suficient de CPU / memorie pentru OpenVPN, DLNA, Torrents, plugin-uri etc.

Fonero Ajunge Fonero de acţiune vor fi în curând adaptate astfel încât să funcţioneze. Nu ştiu dacă va fi de 40%, dar care poate fi bine

Niciun comentariu: